Klimaatinstallaties

Een goed klimaat in huis bevordert het gevoel van comfort. Dit begint bij de keuze voor het juiste systeem en eindigt bij de keuze voor de juiste technisch specialist. Ervaring en inzicht, mentaliteit en oplossend denken zijn duidelijke voorwaarden. Kwaliteiten die bij ons standaard aanwezig zijn. Afhankelijk van praktische mogelijkheden, budget, wensen of voorkeuren kiest u voor een specifiek systeem. Wij beheersen de techniek van alle systemen en dienen u graag, vrijblijvend van advies.

 

Ventilatie

Natuurlijke ventilatie is moeilijk te sturen. Niet verfijnd, niet controleerbaar en wispelturig. Mechanische ventilatie echter zorgt voor een beheerste afvoer van vervuilde lucht vanaf plekken waar dat noodzakelijk of gewenst is: keuken, toilet, badkamer. Mechanische ventilatie is niet alleen prettig maar zeker zinvol nu woningen vaker dan ooit verregaand zijn geïsoleerd, en er nauwelijks of geen natuurlijke ventilatie van ruimte kan plaatsvinden

 

Luchtbehandeling en airco

De luchtkwaliteit kan perfect worden gecontroleerd en beheert. Verwarmen of koelen van lucht, plannen en aanleggen van luchtkanalen en roosters, gecontroleerd aan- en afvoeren van behandelde lucht, tot stand brengen van een continu circulatie. Uit te breiden met speciale filters die pollen of andere ongewenste elementen verwijderen. Kies voor een unit in het zicht, een onzichtbaar kanalensysteem met inblaasroosters of designuitvoering. Wij zijn bedreven in de ontwikkeling, planning en plaatsing van speciale installaties.